Menu
X
За нас
  

СМДЛ Статус

СМДЛ СТАТУС е  варненска частна лаборатория и започва своята дейност на 01.09.2004 година.

Създадена е с много ентусиазъм и желание да стане място, където пациентите да се изследват качествено, да бъдат посрещани и обслужвани с голямо внимание.
За времето, откакто започнахме работа, се надяваме, че успяхме да постигнем това наше желание, доказателство за което са все по-големия брой пациенти, както и доверието, което създадохме у насочващите ги общопрактикуващи лекари и специалисти.
СТАТУС е лицензирана по закона за лечебните заведения, притежава всички необходими сертификати за извършване на своята дейност. Лабораторията е оборудвана с изключително модерна апаратура, сертифицирана по ISO и отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове на изработване на тестовете.

Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК.

СМДЛ СТАТУС има изградена система за вътрешен контрол на лабораторните анализи и участва в системата за външен контрол и оценка на качеството. В лабораторията е осигурена безопасна среда при извършване на тестовете, както за пациентите, така и за медицинския персонал. Използват се така наречените затворени системи за вземане на кръв за еднократна употреба, които след изработване на пробите, се предават за изгаряне.

От Октомври 2007г. лаборатория СТАТУС придоби като партньор немската лаборатория FRANKE & WAGNER – Дюселдорф в лицето на д-р Лутц Франке, управител и специалист клинична лаборатория и имунология.

гр. ВАРНА, бул.Съборни 24, ет. 3 – Стоматология

В СЪБОТА ВЕЧЕ СЕ ПРИЕМАТ МАТЕРИАЛИ ЗА ПАРАЗИТОЛОГИЯ И МИКРОБИОЛОГИЯ!

Работно Време:

от 8:00 до 17:00 ч.
Почивка: от 13:00 до 14:00 ч.
Събота: от 8:30 до 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

  • НЗОК ДА
  • Област Варна
  • Дейности Медицинска лаборатория
  • Категория Медицинска лаборатория
  • Партньори
  • Сертификати
Специалности
.

Изработено от: Рекламна агенция "Ай Ти Консултинг" Здравен Пътеводител. All rights reserved.

error: Съдържанието е заключено!