Menu
X
За нас
  

Ветеринарна клиника Аксис

Основател и собственик – д-р Слави Цеков. Създадена през 1997 г. компанията е собственик към момента на четири ветеринарни клиники в гр. Стара Загора, гр. Бургас, гр. Хасково и гр. Казанлък.

Нашето лого и име са символ на добра ветеринарномедицинска практика.

Ежегодно организираме и участваме в образователни семинари и конференции с българско и международно участие. Пионери сме в много области – ренгенология, компютърна томография (едни от първите използвали метода за диагностика при животните в България), ортопедия, травматология и други.

Освен с домашни любимци имаме значителен опит с диви и зоопаркови животни. Много редки и екзотични животни, птици и рептилии са наши пациенти. Завиден е опитът ни и със състезателни коне. Работим над 15 години на доброволни начала с природозащитна федерация „Зелени Балкани“ и Център за редки и застрашени видове по CITES конвенцията, намиращ се в гр. Стара Загора. Със значителни успехи в хирургията и реанимацията на редки и застрашени видове.

Носители сме на престижни награди, между които и приза за социално отговорен бизнес, връчен от форума на бизнес лидерите в България ( За доброволното ни сътрудничество към Център за редки и застрашени видове гр. Стара Загора ) Наши клиенти са не само собствениците на домашни любимци, които имат високи изисквания, а и структури със солидно стопанско значение – ловни стопанства, конеферми, конни бази и развъдници за животни.

През годините сме работили и по доста социални програми на територията на ТЕЦ „Марица Изток“ 2, общ. Раднево, общ. Гълъбово, общ. Стара Загора – приют за бездомни животни, общ. Димитровград – зоокът, общ. Хасково – Зоопарк Кенана. Спечелили сме доверието на редица престижни киноложки дружества и клубове, които ползват нашите услуги, BOGOK, клуб Дратхаар, развъдник и школа за обучение GOPPY и много други.

Ние сме доверени ветеринарни клиники на SDI Broker и Bulstrad за гр. Стара Загора, гр. Бургас, гр. Хасково и гр. Казанлък. Приемствеността е един от белезите на развитие за нашата професия, затова ние с радост приемаме и обучаваме млади наши колеги.

Създали сме и изпълняваме:

  • Доброволческа програма за ученици, студенти и хора с отношение към животните и ветеринарната медицина;
  • Стажантска програма за стаж в реални клинични условия на стажанти, ветеринарни фелдшери и лекари;
  • Програма за практическо обучение на ученици от Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван П. Павлов“ – Стара Загора, под егида на МОН;
  • Работа с деца от училища в сферата на приложната биология и професионалното ориентиране.

Централен офис:

Ветеринарна клиника Феникс

гр. Стара Загора, ул. Стара Планина № 9

Телефони: 042 636808

E-mail: info@hironus.eu

 

Ветеринарна клиника Байрон

гр. Бургас, ул. Екзарх Йосиф № 3

Телефон: 056 842257

 

Ветеринарна клиника Пегас

гр. Хасково, ул. Раковски № 28

Телефон: 0896 662731

 

Ветеринарна клиника Хирон

гр. Казанлък, ул. Ген. Гурко № 6

Телефон: 0431 27622

 

  • НЗОК
  • Област Ветеринари
  • Дейности Ветеринарни услуги
  • Категория Ветеринарен кабинет
  • Партньори
  • Сертификати
Специалности
.

Изработено от: Рекламна агенция "Ай Ти Консултинг" Здравен Пътеводител. All rights reserved.

error: Съдържанието е заключено!