Menu
X
За нас
  

Ветеринарна клиника и аптека Вивавет

Ветеринарна клиника VIVAVET отвори врати на 17.юли.2006г. Разполага с удобна приемна, кабинет за ваксинации и манипулации, просторна операционна, лабораторен сектор и стационар. Нашите пациенти се вписват и проследяват в електронната картотека на софтуера, с който работим – ANDIAG.

Клиниката е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, позволяващи бързо и точно поставяне на диагноза и лечение, операции, стоматологична и родилна помощ. В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. В профилактичните програми работим с ваксините на Merial и Intervet. В нашата лаборатория извършваме бързо и качествено общ морфологичен кръвен анализ /броене на еритроцити, левкоцити, бяла кръвна картина, хемоглобин, СУЕ/, биохимичен анализ на кръв /22 показатела/, пълен анализ на урина, паразитологични анализи-за кръвни паразити, чревни и кожни паразити. Разполагаме с модерен апарат за ултразвукова диагностика. При нас се имплантират електронни идентификационни чипове и съдействаме за оформяне на документи при пътуване зад граница.

ВЕТЕРИНАРНА АПТЕКА
Ветеринарна аптека VIVAVET работи от 1998 г. /стар адрес ул.“Батак“14/. Намира се в съседство на клиниката. Разположена е в просторно помещение, в което за улеснение и удобство на клиентите са оформени два сектора-за продажба на ветеринарно-медицински препарати и консумативи и сектор за продажба на храни и аксесоари за домашни любимци. В лечебния сектор можете да получите професионална помощ и съвет, както и да ви бъде изготвена профилактична програма при отглеждане на бройлери, носачки, зайци и щрауси.
Аптеката разполага с богат асортимент от медикаменти на български и чуждестранни производстводители – Биовет – Пещера, Ветпром – Радомир, Балканфарма, Bayer, Veterin, Virbac, CEVA Animal Health, Hipra, Sanico, Richter Pharma, Golash Pharma, Intervet, Merial, Alfasan, Novartis. В сектора за продажба на храни и аксесоари за домашни любимци ви предлагаме богат избор на сухи и консервирани храни от водещи световни производители – Royal Canin, Hill’s, Purina, Eukanuba, Whiskas, Kitekat, Friskies и др. За вашият любимец можете да изберете аксесоари от богатата гама на Ferplast, Rogz, Trixie, Миазоо.

Основна мисия на нашия екип е да посреща нуждите на своите пациенти и клиенти и да се грижи със знания, умения, разбиране и състрадание.

Най-важно за нас е благополучието на животните!

тел.: 056/ 810 760

ТЕЛЕФОН КЛИНИКА: 0877 150074

ТЕЛЕФОН АПТЕКА: 0877 150073

 

  • НЗОК
  • Област Ветеринари
  • Дейности Ветеринарни услуги
  • Категория Ветеринарен кабинет
  • Партньори
  • Сертификати
Специалности
.

Изработено от: Рекламна агенция "Ай Ти Консултинг" Здравен Пътеводител. All rights reserved.

error: Съдържанието е заключено!