Menu
X
За нас
  

Ветеринарна Клиника Изгрев – Бургос ВЕТ ЕООД – гр. Бургас

Клиниката отваря врати на 03.10.2006г.

Средата на 2008г. е открит Рентгенов Кабинет към Клиниката, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област.
Клиниката разполага с Ехограф, ЕКГ-апарат, Ултразвуков скалер за почистване зъбния камък на домашните любимци, Стоматологична турбина, Апарати за изследване на кръв/биохимия и
морфология /, Машина за Инхалационна анестезия, Кислороден Преобразувател . Разполага и с необходимата апаратура и тестове за извършване на дерматологични изследвания, копропроби, урина- биохимия и седимент, изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания, тестване за дерматофити, Биопсични изследвания.
Екипът от ветеринарни лекари освен работата с изброените по-горе уреди, извършва и хирургични интервенции: ортопедични, онкологична хирургия с реконструкция, коремни операции, операции в областта на главата, козметични операции. Извършвасе и подстригване – хигиенно и естетично.

Към момента в Клиниката работят:

д-р И. Дочев /управител/ – дерматология, инфекциозни и паразитни заболявания, образна диагностика, стоматология и ортопедия, онкологична хирургия

д-р Дочева – анестезиология, екзотични домашни любимци,спешна медицина, акушерство и гинекологични заболявания, зоопсихология, хирургия

д-р Стефанов – вътрешни болести, лабораторна диагностика, инфекциозни заболявания, диетология, хирургия

Екип

Екипът на Ветеринарна Клиника „ИЗГРЕВ“ , включва трима ветеринарни лекаря:
1. д-р Дочев /управител/ (дерматология, инфекциозни и паразитни заболявания, образна диагностика, стоматология и ортопедия, онкологична хирургия)
2. д-р Дочева (анестезиология, екзотични домашни любимци,спешна медицина, акушерство и гинекологични заболявания, зоопсихология, хирургия)
3. д-р Стефанов (вътрешни болести, лабораторна диагностика, инфекциозни заболявания, диетология, хирургия)
Ние сме готови винаги да помогнем на вашите домашни любимци, като за целта влагаме най-доброто от нашите умения и познания,
както и се стремим да работим с най- добрата апаратура и медикаменти с цел постигане на най-качествено обслужване.
По този начин ние свеждаме до минимум риска за домашните любимци при различните манипулации, операции и медикаментозни третирания, така, че вие нашите клиенти както и ние самите да можем да им се радваме максимално дълъг период от време.
През годините част от екипът на клиниката са били д-р Мастиков,
д-р Христова както и д-р Тенева.
д-р Мастиков сега работи за САМ БС ЕООД основен вносител на фирма MERIAL и ROYAL CANIN за България, като редовно ни доставя най-новата и иновативна информация за продуктите на тези фирми.
От откриването си Ветеринарна Клиника ИЗГРЕВ дава шанс на желаещите студенти за стажуване целогодишно.

Услуги

Нашата цел е тук при нас да намерите индивидуално и приятелско отношение, както и да бъде отделено нужното внимание и време на вашия домашен любимец, а също и на вас. Ние ще се постараем да отговорим на всички ваши въпроси, тревоги и желания в най-пълна степен.

Заповядайте при нас, при всеки възникнал здравословен проблем с вашия домашен любимец. Ние ще вложим всички наши умения, възможности и усилия за да помогнем на вашия любимец. Ако желаете може да запишете и точен час за посещение.

  • НЗОК
  • Област Ветеринари
  • Дейности Ветеринарни услуги
  • Категория Ветеринарен кабинет
  • Партньори
  • Сертификати
Специалности
.

Изработено от: Рекламна агенция "Ай Ти Консултинг" Здравен Пътеводител. All rights reserved.

error: Съдържанието е заключено!