Д-р Начко Чалманов
Акушер-гинеколози
(0)

Д-р Начко Чалманов - Специалист Акушер-Гинеколог - гр. София

Д-р Начко Чалманов е роден на 8 ноември 1964 г. в София. Завършва медицинското си образование в Медицинска академия в София в края на 1991 г. Още на следващата година започва работа в АГ болница Шейново (сега II САГБАЛ Шейново), където работи и до днес. Полага изпит за специалност по акушерство и гинекология през 1998 година. Д-р Чалманов е един от водещите специалисти в лапароскопската хирургия в гинекологията, притежава сертификати за компетентност при възстановяване на пелвисното дъно по метода PROLIFT (Pelvic Organ Prolapse reconstruction) и хирургичното лечение на уринарна инконтиненция по метода TVT Secur. Той е желан участник и презентатор в множество международни конгреси, провеждани от авторитетни световни организации като FIGO (International Federation of Gynaecology and Obstetrics), СЗО и други.
Бебетата, които са родени благодарение на опитните ръце на д-р Чалманов са хиляди. Той е и един от водещите български специалисти по семейно планиране с диплома по репродуктивно здраве и семейно планиране от Световната здравна организация. Сред множеството интереси на д-р Начко Чалманов са и съхранението и методите за лечение с помощта на стволови клетки. Д-р Чалманов практикува в болниците II САГБАЛ Шейново и МБАЛ Надежда. През лятото на 2014 г. Медицинска практика Д-р Чалманов се премести в новия си дом в квартал Лозенец на тихата улица Горски пътник 40В. В новия, модерно обзаведен и оборудван със съвременна медицинска техника кабинет, нашите пациентки ще могат да продължат да се възползват от висококачественото обслужване, което познават.

Услуги

Медицинска практика д-р Чалманов предлага цялостна гинекологична грижа, включваща лечение на заболявания, профилактика, изследвания, редовни гинекологични прегледи на здрави жени, проследяване на бременност (включително скрийнинг и пренатална диагностика на генетични малформации и нарушения) и семейно планиране.  
ДЕТАЙЛИ