Д-р Росен Дамянов - Рода Дент
Стоматолози
(0)
Рода Дент - Росен Дамянов е стоматологичен кабинет в София, който се намира в квартал Илинден. Дамянов предлага голямо разнообразие от услуги, които помагат за поддържане на добро състояние на зъбите и венците на всички пациенти, които посещават стоматологичния кабинет.
  • Детска дентална медицина: тя е насочена към малките пациенти и има за цел да осигури максимална защита на техните зъби.
  • Извършва се лечение на кариеси и други дентални проблеми.
  • Естетична дентална медицина: основната й цел е да се постигне естетична визия и красива усмивка, на която пациентът да се радва.
  • Ендодонтия: занимава се с лечението на заболявания на нерва, или зъбната пулпа. Когато тя е засегната, се проявяват различни симптоми, като чувствителност на зъбите при студено или топло, остри болки и др. При необходимост се извършва кореново лечение на зъба. Крайната цел е пациентът да успее да запази естествените си зъби колкото се може по-дълго.
  • Лазерна стоматология: използват се лазери, даващи възможност за извършването на безкръвни манипулации, при които пациентът изпитва по-малко болка.
  • Ултразвук: в стоматологията ултразвукът се използва за ефективно почистване на зъбите и венците от зъбен камък.
  • Имплантология: в стоматологията зъбните импланти се използват за заместване на липсващите зъби и техните корени.
  • Хирургия: извършват се различни хирургични манипулации, като екстракция на мъдреци, вадене на временни зъби, вадене на постоянни зъби и др.
Image result for росен дамянов стоматолог Работно време на д-р Росен Дамянов: Всеки делничен ден, четни дати: от 14:00 до 19:00 ч. Всеки делничен ден, нечетни дати: от 08:00 до 13:00 ч. Събота и неделя: от 09:00 до 12:30 ч. Запишете си час в стоматологичен кабинет Рода Дент, за да сте сигурни, че за цялостното здраве и красота на Вашите зъби и венци ще се погрижи доказан специалист. В кабинета на д-р Дамянов всеки пациент получава качествено обслужване на атрактивни цени!
ДЕТАЙЛИ